Brugt Båd
 

Bådtype:

Motorsejler Bådmodel  Nauticat 38
Bådpris 528.000 Årgang 1979
Længde 11 m Bredde 3,38
Dybgang 1,80 Deplacement ca.12.000 Kg.
Køjepladser 6 Ligger i
   
Motor:  
Motor Mrk. Nanni  N4 Motor HK. 85
Årgang 2011 Brændstof diesel
Timer 743 Kølesystem Ferskvand
Bovpropel max power
Sejl:    
Storsejl gennemgående pinde
Genua 2013 Fürlex
Fok ja Mesan ja
Stormfok  ja Spieler  ja
Pantry:  
Vask ja Gas Komfur gas m/2 blus og ovn
Køleskab ja, med fryser Varme Diesel fyr
Toilet Ja 2 stk.  
   
Udstyr:    
GPS Kortplotter VHF ja
Ekkolod Ja Fortøjninger ja
Kompas ja  Kaleche nej
Radio ja med CD. Anker ja 2 stk.
Ankerspil ja m. 50m. kæde Fender 6 stk.
 
Div. andet udstyr Autopilot, gummibåd fra 2015 med 2,5 HK Yamaha fra 2011,  Lader, landstrøm, cockpitbord, badedstige, spielerstage, redningsveste, redningskrans, brandslukker, kaffemaskine, el-kedel, signalflag.
Andet  
Bemærkninger  NAUTICAT 38 - veludstyret motorsejler af ypperste karat, bygget på Nauticat værftet i Finland. Nauticat 38 er en velsejlende og særdeles søstærk motorsejler, - en klassiker blandt større motorsejlere. Denne er i rigtig god stand og er løbende opdateret og vedligeholdt, således at alt fungerer optimalt. Blandt de mange dyre forbedringer og vedligeholdelsesarbejder kan nævnes: Bunden er sandblast og epoxybehandlet på Rødvig Skibsværft i 2010, 2011 har båden fået ny motor, i 2012 nye brændstoftanke i rustfri stål, 2014 er der monteret ny bovpropel på Horsens Yachtværft og i 2016 er der ny VHF og nye sædehynder i styrhuset.
Nauticat er kendetegnet ved solide sejlegenskaber, styrke og komfort, hvilket også straks bekræftes ombord på dette eksemplar. Nauticat 38'eren er stor nok til bo-bad, - og den er absolut også klar til at tage sin ejer med på komfortabel langfart...!! Af flere grunde er Nauticat 38 en ideel langtursbåd. Over dæk er der masser af plads til at nyde livet under solen, - her findes altid en komfortabel (og sikker) plads til solnydning. - Og arbejdsforholdene under sejl er også optimerede ud fra et velafprøvet koncept, med henblik på at yde besætningen den største sikkerhed og komfort.
Det høje og faste søgelænder giver tryghed. Styrehuset med den store hjørnesofa, hvorfra der er udsyn hele horisonten rundt. I styrehusets tag er der et stort skylight, der kan åbnes til fri himmel.
Foran i skibet, på nedre dæk, findes salonen i styrbord side, indrettet med stor U-sofa-arrangement. Tilbagbord det langsgående pantry med masser af plads og alt indenfor rækkevidde. Pantryet byder på gaskomfur med 2 blus, gasovn, køleskab og fryser, stålvask og selvfølgelig v/k-trykvand. I forskibet findes mellemgang med masser af skabsplads og toilet/bad- og helt fremme forpeaken med 2 gode sovepladser i dobbeltseng. Agten for styrehuset findes Owners Cabin.


   

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tryk - for at se flere billeder

 

Tryk - for at se flere billeder
 

Der tages forbehold for fejl i oplysningerne.

 

Udskriv

Tilbage